Серија 2522

Прилагодлив вентил за калење против изгореници со високи перформанси со неповратни вентили и цедилки на влезовите.

Оди до
252219hp_aus.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прилагодлив вентил за калење против изгореници со високи перформанси со неповратни вентили и цедилки на влезовите.
Погоден за соларни и системи за инстантно топла вода.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 14 bar
Среден температурен опсег: 2–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
AUS AS4032.2 C of C 02466

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
Kv
1,5 m³/h
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив вентил за калење против изгореници со високи перформанси со неповратни вентили и цедилки на влезовите. Погоден за соларни и системи за инстантно топла вода. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Завршница: хроматска. DN: DN 15 (тело). Kv: 1,5 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
33479cf2-f9c7-4f51-8ea3-001770a97bbf
Kv
1,7 m³/h
3D модели
Текст за опис
Прилагодлив вентил за калење против изгореници со високи перформанси со неповратни вентили и цедилки на влезовите. Погоден за соларни и системи за инстантно топла вода. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Максимален работен притисок: 14 bar. Среден температурен опсег: 2–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Завршница: хроматска. DN: DN 20 (тело). Kv: 1,7 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
a4dc2d2e-135c-44bf-9b7a-434dd5fde601

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти