Seritë 5338

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për skajet e kompresuara.

Shko te
533841.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për skajet e kompresuara.
Fishek dhe sitë e zëvendësueshme.
Me manometër: 0–-10 bar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

WRAS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për skajet e kompresuara. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Me manometër: 0–-10 bar. lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për skajet e kompresuara. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Me manometër: 0–-10 bar. lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart