Серија 5338

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија.

Оди до
533841.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија.
Заменлив кертриџ и цедалка.
Со манометар 0–10 бари.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија. Заменлив кертриџ и цедалка. Со манометар 0–10 бари. Поврзување: Ø 15. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
884b6026-f2a0-4f96-95ea-4784f2d41a00
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија. Заменлив кертриџ и цедалка. Со манометар 0–10 бари. Поврзување: Ø 22. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
f5437b10-e138-4cfb-bba5-5aa7b2143aa7

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти