Seritë 5339

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit me funde të kompresuara dhe valvul të integruar shfryrëse sigurie.

Shko te
533944.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit me funde të kompresuara dhe valvul të integruar shfryrëse sigurie.
Fishek dhe sitë e zëvendësueshme.
Valvul për reduktimin e presionit.
Valvul shfryrëse sigurie.
Me ndenjëse inoksi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 1600 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
Gama e rregullimit të presionit: 100–600 kPa
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

SABS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit me funde të kompresuara dhe valvul të integruar shfryrëse sigurie. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Valvul për reduktimin e presionit. Valvul shfryrëse sigurie. Me ndenjëse inoksi. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 1600 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 100–600 kPa. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
b3704a93-e520-4b22-a112-0be0ffccdc60
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit me funde të kompresuara dhe valvul të integruar shfryrëse sigurie. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Valvul për reduktimin e presionit. Valvul shfryrëse sigurie. Me ndenjëse inoksi. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 1600 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 100–600 kPa. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
e24d3c5c-f09b-4aa5-bcd8-d317f93df6cb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart