Серија 5339

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија и вграден безбедносен вентил за ослободување.

Оди до
533944.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија и вграден безбедносен вентил за ослободување.
Заменлив кертриџ и цедалка.
Вентил за намалување на притисокот.
Безбедносен вентил за ослободување.
Со седиште од нерѓосувачки челик.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 1600 kPa
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 100–600 kPa
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

SABS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија и вграден безбедносен вентил за ослободување. Заменлив кертриџ и цедалка. Вентил за намалување на притисокот. Безбедносен вентил за ослободување. Со седиште од нерѓосувачки челик. Поврзување: Ø 15. Максимален притисок нагоре: 1600 kPa. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 100–600 kPa. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
b3704a93-e520-4b22-a112-0be0ffccdc60
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија и вграден безбедносен вентил за ослободување. Заменлив кертриџ и цедалка. Вентил за намалување на притисокот. Безбедносен вентил за ослободување. Со седиште од нерѓосувачки челик. Поврзување: Ø 22. Максимален притисок нагоре: 1600 kPa. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 100–600 kPa. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
e24d3c5c-f09b-4aa5-bcd8-d317f93df6cb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти