Seritë 8562

Pulsues elektronik me ndërprerje.

Shko te
856202.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pulsues elektronik me ndërprerje.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pulsues elektronik me ndërprerje. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi