Серија 8562

Електронски интермитентен трепкач.

Оди до
856202.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски интермитентен трепкач.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Електронски интермитентен трепкач. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi