Seritë 262

SOLARINCAL-T, Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik.

Shko te
262342.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C
Kompleti i valvulave devijuese: 45 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e lidhjeve midis depozitës diellore me boilerin, me integrim termik. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–55 °C. Kompleti i valvulave devijuese: 45 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
b535c030-5979-469b-8f2c-5295d1ccfce3

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi