Серија 262

SOLARINCAL-T, Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција.

Оди до
262342.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C
Комплет вентили за пренасочување: 45 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување од складиште до котел, со термичка интеграција. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 35–55 °C. Комплет вентили за пренасочување: 45 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
b535c030-5979-469b-8f2c-5295d1ccfce3

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi