Seritë 3872

Paketë përshtatëse për veglat e kokave me kod 387200 deri në veglat e reja të kokave me kod 387201.

Shko te
387211.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë përshtatëse për veglat e kokave me kod 387200 deri në veglat e reja të kokave me kod 387201.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë përshtatëse për veglat e kokave me kod 387200 deri në veglat e reja të kokave me kod 387201.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi