Серија 3872

Приспособувачки комплет за алат за глава шифра 387200 на новиот алат за глава со шифра 387201.

Оди до
387211.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приспособувачки комплет за алат за глава шифра 387200 на новиот алат за глава со шифра 387201.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Приспособувачки комплет за алат за глава шифра 387200 на новиот алат за глава со шифра 387201.
SCIP code
e5d97fee-f5dc-4aec-adc7-179e34a24f4e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi