Seritë 553

Njësi mbushëse automatike me rregullim paraprak, kundër përvëlimit, e inspektueshme, me tregues për konfigurimin e presionit, rubinet manual, filtër, valvul kontrolli.

Shko te
553840.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi mbushëse automatike me rregullim paraprak, kundër përvëlimit, e inspektueshme, me tregues për konfigurimin e presionit, rubinet manual, filtër, valvul kontrolli.
Me lidhje tubi.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar
Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi mbushëse automatike me rregullim paraprak, kundër përvëlimit, e inspektueshme, me tregues për konfigurimin e presionit, rubinet manual, filtër, valvul kontrolli. Me lidhje tubi. Lidhjet: Ø 15, hyrje, me lidhje tubogome. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.
SCIP code
6b2ceeee-bb9a-4488-890a-3d65c8563516
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësi mbushëse automatike me rregullim paraprak, kundër përvëlimit, e inspektueshme, me tregues për konfigurimin e presionit, rubinet manual, filtër, valvul kontrolli. Me lidhje tubi. Lidhjet: Ø 15, hyrje, me lidhje tubogome. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.
SCIP code
d06d638c-4822-4798-bb78-73b368a608dd

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi