Серија 553

Пред-прилагодлива автоматска единица за полнење, против бигор, може да се провери, со индикатор за поставување притисок, рачен вентил, цедалка, обратен вентил.

Оди до
553840_0.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пред-прилагодлива автоматска единица за полнење, против бигор, може да се провери, со индикатор за поставување притисок, рачен вентил, цедалка, обратен вентил.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–65 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar
Максимален притисок нагоре: 16 bar

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување Забелешка
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пред-прилагодлива автоматска единица за полнење, против бигор, може да се провери, со индикатор за поставување притисок, рачен вентил, цедалка, обратен вентил. поврзување: Ø 15, влезови, со приклучок за црево. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 2–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar.
3D модели
Текст за опис
Пред-прилагодлива автоматска единица за полнење, против бигор, може да се провери, со индикатор за поставување притисок, рачен вентил, цедалка, обратен вентил. поврзување: Ø 15, влезови, со приклучок за црево. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi