Seritë 580

Njësi automatike kompakte karikimi me standardin EN 1717 me parandalues të kthimit të fluksit, valvul mbyllëse, filtër, portat e testit të presionit për kontrollimin e parandaluesit të kthimit të fluksit, valvul reduktimi presioni.

Shko te
580011.png
580011.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi automatike kompakte karikimi me standardin EN 1717 me parandalues të kthimit të fluksit, valvul mbyllëse, filtër, portat e testit të presionit për kontrollimin e parandaluesit të kthimit të fluksit, valvul reduktimi presioni.
Për instalimet horizontale ose vertikale.
Me izolim.
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar
Materialet: Nikel

Note

Standardet referencë për parandalimin e kthimit të fluksit. Për të shmangur kthimin e fluksit nga sistemi i ngrohjes, i cili është i ndotur dhe i rrezikshëm për shëndetin e njeriut, është i domosdoshëm instalimi i një njësie automatike ngarkimi me një parandalues të kthimit të fluksit. Përdorimi i saktë i parandaluesve hidraulikë të kthimit të fluksit bëhet në bazë të standardit evropian të referencës EN 1717: 2000 ("Mbrojtje nga ndotjet e ujit të pijshëm në instalimet e ujit dhe kërkesat e përgjithshme të pajisjeve, për parandalimin e ndotjeve nga kthimi i fluksit").

Certifikimet

DVGW DIN CERT
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi automatike kompakte karikimi me standardin EN 1717 me parandalues të kthimit të fluksit, valvul mbyllëse, filtër, portat e testit të presionit për kontrollimin e parandaluesit të kthimit të fluksit, valvul reduktimi presioni. Me izolim. Për instalimet horizontale ose vertikale. Lidhjet: R 1/2" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar. Materialet: Nikel.
SCIP code
a32579e4-1bd2-4122-8ee5-8a47123c4621

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi