Rekorderi lidhëse me dado dhe guarnicion.

Shko te
F0001298.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi lidhëse me dado dhe guarnicion.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi lidhëse me dado dhe guarnicion. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi