Seritë 580

Njësi automatike për trajtimin e ujit për zbutje dhe demineralizim.

Shko te
580020.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi automatike për trajtimin e ujit për zbutje dhe demineralizim.
Plotësuar me:- metër zhvendosjeje pozitive me qelizë të integruar për matjen e përçimit;- rregullatori by-pass;- valvul mbyllëse në rrjedhën e poshtme;- rubinet shkarkues dhe vrimë ajri.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C

Note

Standardet referencë për parandalimin e kthimit të fluksit. Për të shmangur kthimin e fluksit nga sistemi i ngrohjes, i cili është i ndotur dhe i rrezikshëm për shëndetin e njeriut, është i domosdoshëm instalimi i një njësie automatike ngarkimi me një parandalues të kthimit të fluksit. Përdorimi i saktë i parandaluesve hidraulikë të kthimit të fluksit bëhet në bazë të standardit evropian të referencës EN 1717: 2000 ("Mbrojtje nga ndotjet e ujit të pijshëm në instalimet e ujit dhe kërkesat e përgjithshme të pajisjeve, për parandalimin e ndotjeve nga kthimi i fluksit").

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi automatike për trajtimin e ujit për zbutje dhe demineralizim. Me izolim. Plotësuar me: - metër zhvendosjeje pozitive me qelizë të integruar për matjen e përçimit; - rregullatori by-pass; - valvul mbyllëse në rrjedhën e poshtme; - rubinet shkarkues dhe vrimë ajri. Lidhjet: 1/2". Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C.
SCIP code
7a951c23-1ac7-4f6f-93c5-a477cdd16aa1

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi