Серија 580

Gruppo automatico trattamento acqua, addolcimento e demineralizzazione.

Оди до
580020.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Gruppo automatico trattamento acqua, addolcimento e demineralizzazione.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 4 bar
Среден температурен опсег: 4–30 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Gruppo automatico trattamento acqua, addolcimento e demineralizzazione. Со изолација. Поврзување: 1/2". Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: 4–30 °C.
SCIP code
7a951c23-1ac7-4f6f-93c5-a477cdd16aa1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi