Seritë 574

Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit BA, me filtër në formë Y-je dhe me valvul bllokuese.

Shko te
574000.png
574000_dim~-~page-1.png
574000_sez~-~page-1.png
574000.png
574000_dim~-~page-1.png
574000_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit BA, me filtër në formë Y-je dhe me valvul bllokuese.
Valvola e moskthimit është në përputhje me normativën EN 14367.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit BA, me filtër në formë Y-je dhe me valvul bllokuese. Valvola e moskthimit është në përputhje me normativën EN 14367. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.
SCIP code
5518f2bd-7e14-42ba-863f-7f4e351e0a1f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi