Seritë 573

Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit CA dhe valvul bllokuese.

Shko te
573001.png
573001_dim~-~page-1.png
573001_sez~-~page-1.png
573001.png
573001_dim~-~page-1.png
573001_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit CA dhe valvul bllokuese.
Parandaluesi i kundër-rrjedhjes është në përputhje me normativën EN 14367.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit CA dhe valvul bllokuese. Parandaluesi i kundër-rrjedhjes është në përputhje me normativën EN 14367. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.
SCIP code
1839c6d8-eee8-40ba-912b-186795e45f74

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi