Серија 573

Единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот CAa и вентил за исклучување.

Оди до
573001.png
573001_dim~-~page-1.png
573001_sez~-~page-1.png
573001.png
573001_dim~-~page-1.png
573001_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот CAa и вентил за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–65 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот CAa и вентил за исклучување. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi