Seritë 121

AUTOFLOW, Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®.

Shko te
121161.png
121141_dim~-~page-1.png
121141_sez~-~page-1.png
121161.png
121141_dim~-~page-1.png
121141_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®.
Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h.
Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit.
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit
Gama △p: 40–390 kPa
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®. Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h. Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama △p: 40–390 kPa. Kv: 6,90 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®. Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h. Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama △p: 40–390 kPa. Kv: 7,73 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®. Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h. Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama △p: 40–390 kPa. Kv: 18,00 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®. Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h. Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama △p: 40–390 kPa. Kv: 18,50 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®. Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h. Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama △p: 40–390 kPa. Kv: 47,24 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kombinim i rregullatorit automatik të shpejtësisë së fluksit dhe valvulës me sferë. Fishek polimeri me performancë të lartë AUTOFLOW®. Saktësia: ± 5 %. Shpejtësitë e fluksit: 0,085–11,0 m3/h. Projektuar për pikën e presionit dhe lidhjen e valvulës së shkarkimit. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 25 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Gama △p: 40–390 kPa. Kv: 48,89 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi