Серија 121

AUTOFLOW, Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси.

Оди до
121161.png
121141_dim~-~page-1.png
121141_sez~-~page-1.png
121161.png
121141_dim~-~page-1.png
121141_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси.
Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h.
Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 25 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Oпсег △ стр: 40–390 kPa
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv
3D модели
Текст за опис
Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси. Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h. Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 40–390 kPa. Kv: 6,90 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
3D модели
Текст за опис
Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси. Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h. Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 40–390 kPa. Kv: 7,73 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
3D модели
Текст за опис
Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси. Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h. Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 40–390 kPa. Kv: 18,00 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
3D модели
Текст за опис
Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси. Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h. Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 40–390 kPa. Kv: 18,50 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
3D модели
Текст за опис
Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси. Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h. Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 40–390 kPa. Kv: 47,24 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
3D модели
Текст за опис
Комбинација на автоматски регулатор за брзина на проток и топчест вентил. AUTOFLOW® полимерен кертриџ со високи перформанси. Прецизност: ± 5 %. Брзини на проток: 0,085–11,0 m3/h. Дизајниран за поврзување на точката на притисок и вентилот за одвод. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 25 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 40–390 kPa. Kv: 48,89 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi