Серија 538

Одводен вентил со приклучок за црево и капаче.

Оди до
538201.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Одводен вентил со приклучок за црево и капаче.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Сертификати

HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одводен вентил со приклучок за црево и капаче. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
51344613-11be-4c64-8927-0e472ed42662
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одводен вентил со приклучок за црево и капаче. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C.
SCIP code
5f1ad89e-ec44-41a0-8644-38fc4da3a2f7

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi