Seritë 230

Koka rezervë të serive 230, 231, 232, 233, 234 dhe 237.

Shko te
230000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Koka rezervë të serive 230, 231, 232, 233, 234 dhe 237.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Koka rezervë të serive 230, 231, 232, 233, 234 dhe 237.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi