Seritë 231

DYNAMICAL, Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë.

Shko te
231402.png
231302_dim~-~page-1.png
231402.png
231302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 10–80 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 10–80 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul dinamike termostatike radiatori e pajisur për koka kontrolli termostatik dhe koka kontrolli elektrik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–95 °C. Lustër: krom. Gama e rregullimit të shpejtësisë së rrjedhës: 20–120 l/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa2e749d-6fd8-4b7b-9c0d-36e4b246be2a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi