Серија 230

Резервни наслони од сериите 230, 231, 232, 233, 234 и 237.

Оди до
230000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни наслони од сериите 230, 231, 232, 233, 234 и 237.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни наслони од сериите 230, 231, 232, 233, 234 и 237.
SCIP code
09e11769-08b5-4ff1-b88d-ff33a9481ba6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi