Seritë 5330..H

Fishek rezervë.

Shko te
533000h.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë.
Valvul reduktimi presioni e pjerrët e serive 5330H, 5331H, 5332H, 5334H, 5335H, 5336H, 5337H, 5338H dhe 5339H.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë. Valvul reduktimi presioni e pjerrët e serive 5330H, 5331H, 5332H, 5334H, 5335H, 5336H, 5337H, 5338H dhe 5339H.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator