Seritë 5334..H

Valvula e zvogëlimit të presionit me kënd.

Shko te
533451h.png
533441H_dim~-~page-1.png
533451h.png
533441H_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvula e zvogëlimit të presionit me kënd.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

DVGW UBAMETALLE
KIWA
HY-CERT
ACS
SVGW
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvula e zvogëlimit të presionit me kënd. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvula e zvogëlimit të presionit me kënd. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvula e zvogëlimit të presionit me kënd. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart