Seritë 5336..H

Reduktues presioni me kënd me lidhje tubash me temperaturë të lartë.

Shko te
533651h.png
533641H_dim~-~page-1.png
533651h.png
533641H_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Reduktues presioni me kënd me lidhje tubash me temperaturë të lartë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

DVGW DIN EN1567
WRAS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Reduktues presioni me kënd me lidhje tubash me temperaturë të lartë. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
bae0990f-4d53-4ad7-9952-6ed86d306b64
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Reduktues presioni me kënd me lidhje tubash me temperaturë të lartë. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
2ec002bb-f7dc-4dfd-a0f2-4c7b78e0baba

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart