Серија 5336..H

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија.

Оди до
533651h.png
533641H_dim~-~page-1.png
533651h.png
533641H_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија.
Заменлив кертриџ и цедалка.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

DVGW DIN EN1567
WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија. Заменлив кертриџ и цедалка. Поврзување: Ø 15. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
bae0990f-4d53-4ad7-9952-6ed86d306b64
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот со краеви на компресија. Заменлив кертриџ и цедалка. Поврзување: Ø 22. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
2ec002bb-f7dc-4dfd-a0f2-4c7b78e0baba

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти