Seritë 5334..H

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.

Shko te
533451h.png
533441HLTC_dim~-~page-1.png
533451h.png
533441HLTC_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.
Fishek dhe sitë e zëvendësueshme.
Për temperaturë të lartë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

DVGW DIN EN1567
WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Për temperaturë të lartë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Për temperaturë të lartë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Për temperaturë të lartë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart