Seritë 5335..H

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.

Shko te
533545H%20AUS.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.
Fishek dhe sitë e zëvendësueshme.
Me lidhje manometri 1/4” F.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 2000 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

AUS AS1357.2 C of C 02467

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Me lidhje manometri 1/4” F. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 2000 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Me lidhje manometri 1/4” F. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 2000 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Me lidhje manometri 1/4” F. Lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 2000 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart