Seritë 5332..H

Schrägsitzdruckminderer , Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.

Shko te
533241H.png
533241H_dim~-~page-1.png
533241H.png
533241H_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.
Fishek dhe sitë e zëvendësueshme.
Për temperaturë të lartë.
Me manometër: 0–-10 bar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

KIWA
DVGW UBAMETALLE
SVGW
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Për temperaturë të lartë. Me manometër: 0–-10 bar. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Fishek dhe sitë e zëvendësueshme. Për temperaturë të lartë. Me manometër: 0–-10 bar. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart