Серија 5332..H

Наведнат вентил за намалување на притисокот.

Оди до
533241H.png
533241H_dim~-~page-1.png
533241H.png
533241H_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот.
Сертифициран според EN 1567.
Заменлив кертриџ и цедалка.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

KIWA
DVGW UBAMETALLE
SVGW
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот. Сертифициран според EN 1567. Заменлив кертриџ и цедалка. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот. Сертифициран според EN 1567. Заменлив кертриџ и цедалка. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Материјал: месинг.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти