Seritë 577

CALEFFI XF, Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues.

Shko te
577500.png
577500_dim~-~page-1.png
577500.png
577500_dim~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues.
I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë.
Rubinet shkarkimi me lidhje zorre.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm
Materialet: Teknopolimer

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri magnetik gjysmë-automatik vetëpastrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. lidhjet: Ø 28. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi