Серија 577

CALEFFI XF, Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење.

Оди до
577500.png
577500_dim~-~page-1.png
577500.png
577500_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење.
Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки.
Одводен вентил со приклучок за црево.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm
Материјал: технополимер

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
1a2c1c43-2b6e-4435-ba19-baeaf6092ad1
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
92fe3c0f-c463-4cf9-9695-c0203643685b
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
592bdf21-6d28-4e5b-89b4-39227af6818f
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
cae5331c-3c27-4085-a798-e350c55ec2df
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски магнетен филтер за самочистење. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
2fd4c244-f2a0-49d8-8634-9246c742bc41

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi