Серија 5459

CALEFFI XS®, Магнетен филтер под котелот. Аголна инсталација.

Оди до
545900.png
545900_dim~-~page-1.png
545900.png
545900_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Магнетен филтер под котелот. Аголна инсталација.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Преземи

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Магнетен филтер под котелот. Аголна инсталација. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, аголна врска. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi