Комплет за испирање и додаток на адитиви.

Оди до
F0001037.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за испирање и додаток на адитиви.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Комплет за испирање и додаток на адитиви.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi