Paketë shpëlarëse dhe shtim aditivësh.

Shko te
F0001037.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë shpëlarëse dhe shtim aditivësh.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë shpëlarëse dhe shtim aditivësh.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi