Монтажа за поврзување со навртка и заптивка.

Оди до
F0001297.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Монтажа за поврзување со навртка и заптивка.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Монтажа за поврзување со навртка и заптивка. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi