Seritë 5459

CALEFFI XS®, Filtri magnetik nën boiler. Instalimi këndor.

Shko te
545900.png
545900_dim~-~page-1.png
545900.png
545900_dim~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Filtri magnetik nën boiler. Instalimi këndor.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri magnetik nën boiler. Instalimi këndor. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, lidhje me kënd. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi