Серија 577

CALEFFI XF, Полуавтоматски самочистечки магнетен филтер.

Оди до
577800.png
577800.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Полуавтоматски самочистечки магнетен филтер.
комплетен со бај-пас.
Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки.
Вентил со прилучок за црево.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm
Материјал: технополимер

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски самочистечки магнетен филтер. комплетен со бај-пас. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Вентил со прилучок за црево. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
175084a8-53ac-4c0b-a1fe-712b9036c2d3
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Полуавтоматски самочистечки магнетен филтер. комплетен со бај-пас. Прилагодлив за хоризонтални и вертикални цевки. Вентил со прилучок за црево. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,16 mm. Материјал: технополимер.
SCIP code
7db94348-8c7b-4b03-a648-20f20f949eca

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Caleffi_Biomasa_hero 03_blur
Компоненти за системи на биомаса

ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСНИ УРЕДИ ЗА КОТЛИ

Серијата производи CALEFFI BIOMASS се наменети за употреба во системи за централно греење кои користат котли на цврсто гориво, што работат на висока температура со грејно средство, вода или гликолати