Серија 577

Изолација за полуавтоматски самочистечки магнетен филтер.

Оди до
cbn577500.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за полуавтоматски самочистечки магнетен филтер.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–90 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Изолација за полуавтоматски самочистечки магнетен филтер. Среден температурен опсег: 0–90 °C.
3D модели
Текст за опис
Изолација за полуавтоматски самочистечки магнетен филтер. Среден температурен опсег: 0–90 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi