Seritë 577

Izolim për filtër magnetik gjysmë-automatik vetë-pastrues.

Shko te
cbn577500.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për filtër magnetik gjysmë-automatik vetë-pastrues.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për filtër magnetik gjysmë-automatik vetë-pastrues. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për filtër magnetik gjysmë-automatik vetë-pastrues. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi