Seritë 577

CALEFFI XF, Filtër magnetik vetë-pastrues gjysmë-automatik.

Shko te
577800.png
577800.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Filtër magnetik vetë-pastrues gjysmë-automatik.
I kompletuar me by-pass.
Të rregullueshme për tuba horizontalë dhe vertikalë.
Rubineti i drenazhit i lidhur me zorrë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm
Materialet: Teknopolimer

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtër magnetik vetë-pastrues gjysmë-automatik. I kompletuar me by-pass. Të rregullueshme për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubineti i drenazhit i lidhur me zorrë. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
175084a8-53ac-4c0b-a1fe-712b9036c2d3
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtër magnetik vetë-pastrues gjysmë-automatik. I kompletuar me by-pass. Të rregullueshme për tuba horizontalë dhe vertikalë. Rubineti i drenazhit i lidhur me zorrë. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 0,16 mm. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
7db94348-8c7b-4b03-a648-20f20f949eca

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Caleffi Code

CALEFFI CODE

Monitoring your heating has never been easier