Seritë 5790

DIRTMAGCLEAN®, Filtër separatori papastërtish manual me magnet.

Shko te
579001.png
579001_dim~-~page-1.png
579001_bol~-~page-1.png
579001.png
579001_dim~-~page-1.png
579001_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Filtër separatori papastërtish manual me magnet.

PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C
Materialet: Inoks

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Lidhja e shkarkimit
Lidhje larjeje
G 1" (ISO 228-1) F
Kv
45 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Filtër separatori papastërtish manual me magnet. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. lidhja e shkarkimit: G 1" A (ISO 228-1) M. lidhje larjeje: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C. Kv: 45 m³/h. Materialet: Inoks.
SCIP code
8195d16a-0cf8-4e4c-818d-293b1d9f1032

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi