Серија 5790

DIRTMAGCLEAN®, Рачно чистење на филтер со сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
579001.png
579001_dim~-~page-1.png
579001_bol~-~page-1.png
579001.png
579001_dim~-~page-1.png
579001_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачно чистење на филтер со сепаратор за нечистотија со магнет.

PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–85 °C
Материјал: нерѓосувачки челик

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување приклучок за одвод
рамна врска
G 1" (ISO 228-1) F
Kv
45 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Рачно чистење на филтер со сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. приклучок за одвод: G 1" A (ISO 228-1) M. рамна врска: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C. Kv: 45 m³/h. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
8195d16a-0cf8-4e4c-818d-293b1d9f1032

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi