Seritë 948

Element “T” qendror i tipit mashkull.

Shko te
948400.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Element “T” qendror i tipit mashkull.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Element “T” qendror i tipit mashkull. Lidhjet: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi