Seritë 680

DARCAL, Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë.

Shko te
680055.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø e brendshme 14,5–15, Ø e jashtme 18–20. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar.
SCIP code
c5547d20-24c8-4c79-9ffa-b803c286b7d1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me diametër të vetërregullueshëm për tuba plastikë të thjeshtë dhe shumështresorë. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø e brendshme 15,5–16, Ø e jashtme 18–20. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar.
SCIP code
e944dff6-309a-472d-9709-cd1a47661d14

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi