Серија 680

DARCAL, Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки.

Оди до
680055.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø внатрешен 14,5–15, Øнадворешен 18–20. Максимален работен притисок: 10 bar.
SCIP code
c5547d20-24c8-4c79-9ffa-b803c286b7d1
3D модели
Текст за опис
Самоприлагодлив приклучок со дијаметар за еднослојни и повеќеслојни пластични цевки. Поврзување: 23 p.1,5, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ø внатрешен 15,5–16, Øнадворешен 18–20. Максимален работен притисок: 10 bar.
SCIP code
e944dff6-309a-472d-9709-cd1a47661d14

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi